Kristne bikere gav den gas

Danske og svenske motorcykelklubber var med på kæmpe bikertræf i Roskilde i Kristi himmelfartsferien.Dyrskuepladsen i Roskilde lagde græs til et nyt stort motorcykel-træf i Kristi himmelfartsferien.Blandt de 7-8.000 deltagende bikere var flere kristne klubber under fællesnavnet Bikerchurch.
Og de kristne bikere uddelte i løbet af weekenden ca. 400 danske og 200 svenske BikerBibler samt lidt tyske, norske, hollandske og portugisiske.
BikerBiblen er indtil nu udkommet på 8 sprog – netop i disse dage også i England.
I Danmark er der allerede uddelt 10.000 stk. og i Sverige over 50.000.
Scandinavian BikeMeet er en videreførelse af Swedish BikeMeet, der i flere år har trukket tusindvis af motorcykler til cowboy-byen High Chapparel i broderlandet.
Heriblandt også de kristne klubber – og en del danskere.
– Da det sidste år blev kendt, at BikeMeet skulle flyttes til Danmark, blev vi kontaktet af de svenske klubber, der foreslog et samarbejde, fortæller René Bjørn Buchhave fra MC Kilden, Danmarks største og ældste kristne motorcykelklub.
– De svenske klubber har haft et godt forhold til BikeMeets ledelse og gode betingelser under træffet, bl.a. i form af god plads og den hjælp, de har brug for.
Den goodwill har vi også kunnet trække på i Roskilde, hvor der blev plads til både café-arrangement, scene og uddeling af BikerBibler. Det har været en fantastisk oplevelse.
En af dem, der har været med før, er Erik Bekker, præsident for MC Kirken – den anden danske aktør.
– BikerBiblerne ligger på et bord, hvor folk selv skal gå nogle skridt for at tage den.
På den måde er der en åbning for at få folk i snak og invitere dem med ind i teltet til en kop kaffe.
– På de 3 dage har vi fået snakket med rigtig mange mennesker og fået bedt med flere af dem. Og der blev truffet nogle valg for Jesus.
Fra scenen kunne man dagene igennem lytte til musik fra klubben ”Con Dios”s eget band og københavnske ”Interior”, blandet med vidnesbyrd fra klubbernes medlemmer.
To gange i løbet af træffet blev der desuden holdt nadver.
– Det at ha’ nadver og bøn sammen på netop sådan et træf gi’r en særlig intensitet mellem folk fra forskellige klubber, lande og kirkesamfund, siger Erik Bekker.
– Vi har et stort ønske om forbøn for alle de mennesker, som har modtaget en BikerBibel, så at Helligånden må få lov til at gøre sit værk i deres liv, slutter Erik Bekker.
Tabita/Henri.