Mission og Nødhjælp
Sydkoreanske kristne klar til mission i Nord-Korea

SYD-KOREA – De kristne i Syd-Korea forbereder sig på, at Nord-Korea snart vil lukke op for mission. Kærlighed til nordkoreanerne er drivkraften, oplyser ANS News.Journalisten Dan Wooding beretter fra sit besøg i Seoul, at tusindvis af kristne forbereder sig på mission i Nord-Korea.
– Jeg besøgte en skole, hvor de kristne gennemgår en omfattende træning i, hvordan man arbejder og lever i Nord-Korea, fortæller Dan Wooding.
Han fortæller, at de kristne sydkoreanere forventer, at Nord-Korea snart vil bøje sig for det internationale pres og åbne sig.
– Men de sydkoreanske kristne er klar over, at landet måske kun er åbent en kort tid, siger Dan Wooding. Han forklarer, at de sydkoreanske kristne forbereder sig på, at de kan blive nødt til at blive i landet, hvis det lukker sig.
Nord-Korea er ifølge internationale observatører det land i verden, hvor kristne er mest forfulgte på grund af deres tro.
-mibo