Jeg vil give dig mit liv Gud

– hvis du giver mig en plan over detCasting Crowns åbnede koncerten tirsdag med sangen Lifesong. Versene i sangen lyder således:

Empty hands held high
Such small sacrifice
If not joined with my life
I sing in vain tonight

May the words I say
And the things I do
Make my lifesong sing
Bring a smile to You

Lord, I give my life
A living sacrifice
To reach a world in need
To be Your hands and feet

Mens jeg stod der og sang med af mine lungers fulde kraft, slog det mig pludselig, at jeg slet ikke mente det, jeg sang.
Jo, selvfølgelig vil jeg gerne give mit liv til Gud og lade ham bruge mig, hvor han vil, og til hvad han vil. I TEORIEN ALTSÅ – for når jeg skal være helt ærlig, har jeg faktisk mest lyst til selv at planlægge mit liv.
Jeg kan ikke overskue konsekvenserne af at lade Gud bestemme, hvad jeg skal med mit liv. Det ville være meget lettere, hvis han kunne give mig en plan over mit liv, som jeg så kunne følge. Men bare at stole på ham og lade ham føre mig, hvorhen han vil, det synes jeg er svært.
Men hvorfor har jeg det egentlig sådan? At lægge sit liv over i Guds hænder burde være det letteste at gøre. Tænk engang, at kaste alle bekymringer væk og bare være i ham! Han har jo lovet os, at han vil sørge for os, hvis vi altså vil lade ham gøre det. Han har også lovet os, at han vil tage vores byrder, hvis vi vil lade ham gøre det.
Forhåbentlig kommer jeg en dag til at kunne synge Lifesong og oprigtigt mene det, jeg synger. Lige nu øver jeg mig hver dag i at lade mine bekymringer blive ved korset og ikke tage dem med tilbage igen!