Third Day Chronology Volume one

Cronology er den første af fire opsamlingsplader, Third Day udgiver. Udgivelsen indeholder en CD og en DVD, med materiale fra bandets første fire år, 1996 – 2000.Egentlig er jeg imod at anmelde opsamlingsplader. Mest fordi der jo som regel ikke er noget nyt på dem, og det gamle er jo allerede beskrevet.
Men nu gør jeg det så alligevel. Der er ikke så meget nyt at sige om pladen. En del af de gamle numre har fået en ny mixing, og et par af dem er blevet genindspillet. Der er et par friske pust, men egentlig lyder det meget, som ”Third Day” plejer at lyde.
DVD’en derimod rigtig sjov at bruge noget tid på. Her kan man se musikvideoer, live-optrædener og klip med Third Day fra dengang, de var helt nye. Specielt disse klip er sjove. Man kan blandt andet se bassisten Tai Anderson sparke/danse sig igennem et helt nummer. Og man kan også få lov til at se Mac Powel crowd surfe i en gummibåd, fordi han ikke turde gøre det rigtigt. Desværre så hans kone, at han gjorde det, og hun fik ham til at love, at han aldrig ville gøre det igen. Så desværre er der ingen chancer for at få lov at se det live.
Som sagt er det den første udgivelse af en serie på fire. Den næste bliver udgivet i USA til august.
Det kunne godt blive et samler-objekt, for rent faktisk er det mega sjovt at se de fire drenge på slap line!
Annika