Troen hjalp mig gennem utroskab

Sådan sagde præsidentkandiat Hillary Clinton, da hun for nylig udtalte sig om tro og værdier.Det er sjældent, at Hillary Clinton, 60, udtaler sig om ægtemanden, Bill Clintons, utroskab.

Hillary Clinton er 60 år og gift med den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton. Hun kan blive den første kvindelige
amerikanske præsident, hvis hun vinder valget i 2008.

Men det skete for nylig, da de tre ledende demokratiske præsidentkandidater var samlet i et forum i Washington for at tale om tro og værdier.
Her fortalte Hillary Clinton, at hun sikkert aldrig var kommet igennem sine ægteskabelige problemer, hvis det ikke havde været for hendes tro på Gud:
– Jeg er meget taknemmelig over, at jeg havde en grundfæstet tro, som gav mig mod og styrken til at gøre, hvad jeg troede var rigtigt, uafhængigt af, hvad resten af verden tænkte, sagde Hillary Clinton ifølge Ireland Online.
Efter at Bill Clinton havde indrømmet sin affære, valgte hun at blive i ægteskabet.
– Jeg er ikke sikker på, at jeg var kommet igennem uden min tro, fortalte hun.
Hillary Clinton er uddannet jurist og har været aktiv i politik siden universitetstiden. Siden 2000 har hun været senator i staten New York, og hun kan gå hen og blive USA´s første kvindelige præsident, hvis hun vinder præsidentvalget i 2008.
Også de to andre demokratiske præsidentkandidater John Edwards og Barack Obama satte ord på tro og værdier.
Johan Edwards afslørede, at han beder og synder hver dag. Tilhørerne brød ud i latter, da den moderate Soledad O’Brien bad Edwards om at nævne den største synd, han nogensinde havde begået. Han fik deres klapsalver, da han sagde, at det ville blive svært kun at nævne én.
Schwartz