Flyver nødhjælp til ofre for oversvømmelse i Bangladesh

BANGLADESH – Cykloner og oversvømmelser hærger i denne tid Bangladesh. Mission Aviation Fellowship (MAF) hjælper ofrene ved at flyve lægehold og medicin til flodhospitalerne Impact og Friendship.

MAF bringer nødhjælp til befolkningen i det nordlige Bangladesh.

Reuters Bureau den 12. juni: Voldsom monsunregn og jordskred krævede mindst 80 menneskers liv i Bangladesh i går. På to timer faldt der 225 mm regn i byen Chittagong, hvor over 1,5 mio. mennesker er ramt af oversvømmelser.
Det skrev Reuters tidligere på måneden i sin nyhedsrapport fra Bangladesh, hvor befolkningen i denne tid er i en særlig alvorlig situation. Cykloner, monsunregn og alvorlige oversvømmelser hærger landet. I denne situation har MAF’s nødhjælpsflyvninger en afgørende betydning, fortæller Arne Puggård fra MAF Danmark:
– MAF fortsætter med regelmæssige flyvninger af lægehold og medicin til flodhospitalerne IMPACT og FRIENDSHIP. Det giver mange mennesker mulighed for at komme under behandling.
Schwartz