Gå i bio: Ny sjov film om en moderne Noa

En ny humoristisk film om en moderne Noa har fredag den 27. juli premiere i flere biografer. En rigtig sjov film med en god morale. Den fortjener at blive set! Skynd dig, inden den bliver taget af plakaten. Se en artikel om filmen i næste nummer af Udfordringen (1. august).

Historien

Steve Carell spiller den polerede, selvglade nyhedsoplæser Evan Baxter fra “Bruce den almægtige”. Det er nu hans tur til at blive sendt ud på en hellig mission af Gud.

Evan er lige blevet valgt til kongressen og sammen med familien, flytter han fra Buffalo til forstæderne i det nordlige Virginia. Men hans nye liv bliver vendt brat på hovedet, da Gud (Morgan Freeman) viser sig for ham og beordre ham til at bygge en ark. Evans noget forbavsede familie kan ikke helt finde ud af, om han har en gevaldig midtvejskrise, eller om han har haft en åbenbaring af bibelske dimensioner…

Filmen kan ses i disse byer og biografer.