Vind en rejse til Israel

Abonnementskonkurrence i juli, august og septemberTegn abonnement eller skaf en ny læser, så har du gode chancer for at vinde en klassisk rundrejse til Israel og Palæstina 17.–25. maj 2008 med Unitas Rejser.Dine chancer er ekstra gode, fordi vi kun trækker lod iblandt de nye læsere og dem, der skaffer dem.

Det skulle ikke være svært at få en god ven eller bekendt til at holde Udfordringen. Den er faktisk billig, og den er altid interessant og opmuntrende.
Vær med til give andre en god og positiv oplevelse.

Rejsen til Israel og Palæstina bliver med pastor Flemming Rishøj, Esbjerg, som rejseleder.
Det bliver en rejse, hvor du får mulighed for at se og være på alle de kendte bibelske steder. Lige fra ørkenen, hvor Moses vandrede til Genezaret sø i Galilæa. Og naturligvis først og fremmest Jerusalem.
Vi vil i et senere nummer fortælle mere om rejsemålet, som stadig flere igen rejser til og nyder i fulde drag.

Bestil abonnement her