TDC opfordres til at sende kristent tv

Den internationale tv-station GOD Channel er utilfreds med, at TDC kabel-tv ikke tilbyder sine kunder en kristen tv-kanal.I de øvrige nordiske lande har alle de store kabeloperatører en kristen tv-kanal med i udbuddet, og det bør TDC også have, mener GOD TV’s skandinaviske direktør Simon Jacobsen og henviser til en rapport fra Aarhus Universitet. Rapporten fortæller, at mere end hver fjerde dansker ønsker at beskæftige sig med religion og kristendom via tv.
– Det er tankevækkende, at landets største kabeloperatør med 1,1 million kunder ikke tilbyder en kristen tv-kanal. Det danske kulturelle grundlag er 1.000 års kristendom. TDC har jo kunnet finde plads til både tyrkiske og arabiske kanaler, siger han. Han får støtte fra tidligere kirkeminister Tove Fergo:
– GOD Channel er en alsidig kristen tv-station, som mange flere mennesker burde have adgang til.
Domino