Baptisternes Plan B

Missionsstævne for unge mellem 15-25 år.Plan B – react, create og reflect, sådan lød ungdoms programmet for Baptisternes missionsstævne 2007.I år kunne de unge vælge sig ind på ét af tre forskellige spor, der på hver sin måde udfordrede deres livstil og tro i hverdagen. Hver eftermiddag kunne de bl.a. tilmelde sig forskellige events:
Reflect gik ud på at lære de unge at geare lidt ned fra hverdagens mange krav og opgaver, for at fordybe sig i forskellige åndelige discipliner. Lederne gav deltagerne redskaber til at integrere deres tro i hverdagen, så livet med Gud ikke blev en fritidshobby.
Onsdag aften var der natkirke, hvor de unge kunne komme tættere på Gud gennem bøn og meditation.
React var for unge med iver efter at gøre en forskel for andre mennesker. De deltog i forskellige projekter sammen med andre unge.
Torsdag aften var der fællesmøde med resten af stævnet, med temaet retfærdighed. Aftenens taler var Galen Carey, koordinator for et aidsprojekt i Burundi.
Cruiser var primært henvendt til teenagere, som gerne ville prøve en mix af de forskellige events. Der var formiddage med lovsang, bøn, sociale løb og kreativitet. Der var også mulighed for at ungdomsledere kunne deltage.
Create gik løs fredag aften med forskellige kreative indslag, som blev produceret i løbet af ugen. Ungdomspræst Jacob Vagner talte til aftenmødet.
Lovsang var på årets Plan B ledt af Henrik Nissen med sammensat band. Det var med jubel og glæde de unge gav Gud pris og tak.
Tabita