520 kirkeledere samles i København

Ledere fra mere end 100 folke- og frikirker, samt kirkelige organisationer, samles i KøbenhavnWillow Creek Konferencen er en årlig tilbagevendende begivenhed i over 190 byer verden over.

Jesper Wengel taler live i Københavns Kulturcenter.

I år holdes konferencen i 31 lande, men stadig nye byer og lande bliver føjet til.
Formålet med konferencen er at give inspiration til præster og ledere i kirker og kirkelige organisationer, fortæller landsleder Willow Creek Danmark, Martinus Nielsen.
I Danmark deltager over 520 ledere fra mere end 100 folke- og frikirker samt kirkelige organisationer på konferencen, der bliver holdt i Københavns Kulturcenter på Nørrebro.
Temaet for konferencen er: Lead where you are! – (Led, hvor du er!) Også i år foregår undervisningen både på storskærm og med ”live” talere på platformen i København.

Talere i verdensklasse

Talerne på storskærm bliver Bill Hybels, Carly Fiorina, Marcus Buckingham, Richard Curtis, John Ortberg og Colin Powel.
– Seniorpastor Bill Hybels fra Willow Creek er igen i år hovedtaler. Men en række erhvervsledere giver også deres bidrag til de kirkelige ledere, fortæller Martinus Nielsen.
– Marcus Buckingham taler bl.a. om det vigtige i at bruge sine styrker i sit arbejde. Han er seniorforsker ved Gallup, og er blevet en af verdens mest ansete eksperter inden for medarbejder produktivitet og praktisering af ledelse.

Dansk livetaler

Jesper Wengel fra Kristelig Fagbevægelse taler live på platformen i København.
Han har mange års erfaring med professionel erhvervsledelse samt kirkelige organisationer. ”At LEDE med kærlighed og konsekvens” er overskriften på hans tale, der handler om ledelse af team.
Schwartz