Børnemission fylder 60

Evangelisk Børnemission blev startet i Danmark for 60 år siden. Det fejres med et jubilæum i Betania KirkeCenter i Blåhøj lørdag eftermiddag den 29. september.Evangelisk Børnemission startede med fokus på bibelundervisning – ikke kun bibelhistorie, udtaler Hanne Carstensen, der er leder for Evangelisk Børnemission i Jylland:
– At dele Guds ord er at så en sæd i børnenes hjerte, en sæd, der skal blive til et træ, der vokser helt ind i himlen.
Hun leder børneaktiviteter i flere byer og samler også børn til sommerlejre hvert år. I mange byer kommer også muslimske forældre med deres børn til møderne. Hovedtalere den 29. september er Gert Bjørsted fra Evangelisk Frikirke i Randers og Kresten Jensen, der er landsleder for Evangelisk Børnemission. Helle og Orla Møller tager sig af et særligt børnemøde samtidig med, at de voksne lytter til indslag fra de tidligere Jyllands-ledere Annette og Jørgen Hansen.
Schwartz