KFUMs Soldatermission holder årsmøde

Den 29. – 30. september holder KFUMs Soldatermission årsmøde i Oksbøl. Der forventes ca. 300 deltagere til årsmødet og 450 til festaftenen.

Et nyt soldaterhjem i Oksbøl skal stå færdigt sidst på året.

Over hele landet samler de frivillige soldatervenner ind i tiden op til årsmødet, hvor de afleverer årsgaven ved den indledende festgudstjeneste. Sidste år var årsgaven på 818.000 kroner. Det koster omkring 18 millioner kroner om året at drive KFUMs 14 soldaterhjem inden for rigets grænser, samt hjemmene i Irak og Kosovo. Mange af pengene kommer fra private givere.
– I år bygges også på et nyt soldaterhjem i Oksbøl nord for Esbjerg. Det skal stå færdigt ved årets slutning, og samtidig forventer man at åbne et soldaterhjem for de danske soldater i Afghanistan, fortæller generalsekretær Per Møller Henriksen.
Schwartz