Mejdal bakker kristent tv op

Folketingets formand bakker nu også op om at få kristne kanaler på TDCs og andre antenneanlægs tilbud.– Gennem TV og Internettet får vi informationer i overflod, og meget af det ville jeg gerne vælge fra. Der-imod mangler jeg flere lødige kristne programmer, og jeg tror, at mange har det som jeg, siger Folketingets formand Chr. Mejdal.
– I en tid hvor mange mennesker er søgende – også når det drejer sig om religiøse spørgsmål, synes jeg, det er godt, at der er en kristen TV- kanal, som når ud til mange mennesker, siger Chr. Mejdahl i et brev til GOD-tv, som forgæves har søgt TDC om at komme med i deres programpakke. Mejdals brev blev læst op af den danske repræsentant, Simon Jacobsen, i GOD-tv’s Mission Week udenfor Christiansborg.
Også tidligere kirkeminister Tove Fergo støtter ønsket om at få GOD-tv på TDCs net.
Henri.