Medielinje med praktik på Udfordringen

Deltagerne på Apostolsk Højskoles medielinje i efteråret får mulighed for at være med i tilblivelsen af Udfordringen.

Bent Christiansen

Kursisterne kommer med til redaktionsmøder, hvor sidste uges avis får efterkritik og næste uges avis planlægges, fortæller forstander Bent Christiansen.
Kursisterne vil få mulighed for at komme med idéer og selv arbejde med artikler og layout. Samtidig med praktikken får eleverne undervisning i journalistik og kommunikation – både på Udfordringen og af højskolens lærere og gæstelærere.
– Fordelen for Udfordringen er, at vi får et aktivt læserpanel og noget konstruktivt input udefra, siger redaktør Henri Nissen. – Vi har i flere år coachet interesserede i at arbejde med medierne. Da højskolen kun ligger 15 km. fra Udfordringen, er det oplagt at samarbejde om dette pilotprojekt.
Udf.