Sund seksualitet i Københavns Kulturcenter

Københavns Kulturcenter på Nørrebro starter op med en gudstjeneste hver søndag kl. 12.30, som skal være meget mere end en gudstjeneste.

Mikael Laursen

Kirken vil tilbyde københavnerne et sted, hvor de kan opleve en form for oase fra at skulle definere sig selv konstant. Målgruppen er både mainstream unge, cafe latte typer og andet godt- folk, fortæller en af initiativtagerne, Mikael Laursen. Gudstjenesteformen vil byde på moderne upbeat musik med dyb åndelig appel, samt en prædiken, formet så den har relevans for det postmoderne menneske. Derfor vil kirken også lægge ud i september med at tale om seksualitet: – Seksualitet er kilden til nogle af vore største glæder, men også nogle af vore største smerter. Vi vil gerne tegne et billede af en sund og livsbekræftende seksualitet, præcis sådan som Gud skabte den, siger han. Efter gudstjenesten vil kirkens café give mennesker mulighed for at hænge ud på en måde, som passer dem. Her kan man bl.a. høre live musikere, snakke og spille backgammon.
Schwartz