Australske Phil Pringle taler til ledere i Randers

For femte gang arrangerer Scott Wilson, leder af Institute for Creativity, Leadership and Management (ICLM), en konference i Randers på Hotel Scandic den 14. – 15 september.

Phil Pringle

Hovedtaler i år er australske Phil Pringle fra Christian City Church, der er en af de største kirker i Australien på over 5000 medlemmer. Phil Pringle er en mand med mange gaver. Han er præst og leder, men har også kreative sider, som sangskriver, billedkunstner og forfatter. Phil Pingles passion er at se byer blive forvandlet af nutidige, relevante og åndsfyldte kirker.
Han arbejder med en vision om at plante menigheder i de større byer over hele verden. Indtil videre betyder det, at han tilser 150 kirker.
Udover Phil Pringle taler Kevin Green, USA og Thomas Åleskjær, Norge. På seminarerne om eftermiddagen er der flere danske talere på seminarer. Blandt andet Bruno Knutzen,Impact Church, Roskilde, Inger Høyer, Viborg pinsekirke og Flemming Olesen, Pinsekirken Horsens.
Konferencen i Randers samlede sidste år 250 frikirkeledere.
Schwartz