Til Ro 16 Aftensange

I foråret 2007 besluttede Tina Lynderup og Willy Egmose at indspille cd nummer to. Deres første cd blev indspillet i ’Wedgwood Studio’ i Vrads og det blev ’Til Ro’også. På denne cd medvirker fløjtenist ’Preben Gramhart’, som krydrer enkelte numre med tværfløjte og blokfløjte.

Willy Egmose spiller meget smukt på klaveret – selv lærkekvidder og klokkeklang er han i stand til at komponere.
Tina synger på alle numrene og har en mezzo-sopran-stemme.
– Jeg bruger min stemme til at synge både klassiske sange som opera, salmer eller romantiske sange, men også mere moderne sange som musicals eller rytmiske salmer, siger Tina Lynderup.
’Til Ro’ indeholder 16 aftensange og vuggeviser, som alle er på dansk. Målet med cd’en er, at Tina og Willy gerne vil synge mennesker ’Til Ro’ – både de fortravlede voksne som de søvnige børn.

Cd’en består af sange som: ’Ingen er så tryg i fare’, ’ I skovens dybe stille ro’, ’Sov nu mit barn, så sødelig’, ’ Nu lukker sig mit øje’, og mange flere.
– I valget af sange har vi ikke ønsket nogen egentlig fornyelse, men fortrinsvis holdt os til kendt stof fra den danske guldalder, siger Tina Lynderup.

’Til Ro’ er derfor en stille og rolig plade, så er man til godnatsange og fredsfyldte vuggeviser, er ’Til Ro’ en mulighed.
Tabita