Vi var med på festival

Stefan Winter arrangerer Glow.

– Ideen med Glow er at præsentere nye bands. En gang om året tager jeg og en anden gut til kristne festivals i USA, hvor vi møder nye navne. Vi har også et godt samarbejde med det europæiske netværk af festivals. Der er mange bands at vælge imellem, vi prøver at finde de bedste.

Cecilie Primdahl, 18 år
og Ida Ajken, 19 år læser gerne aviser.

– Jeg læser helst om politik, nu hvor jeg skal stemme, er jeg nød til at følge med i debatterne.Jeg synes, det er fedt med almen viden! Det kunne være skønt, hvis Udfordringen havde noget ungdomsstof, som også havde politisk relevans. Det ville gøre avisen endnu bedre.
– Jeg læser Kristeligt Dagblad og abonnerer på Udfordringen.Det ville være fedt, hvis Udfordringen skrev mere om musik, ungdomsarrangementer, portrætter af unge eller hvordan man håndterer dagligdagsting, som at dele sin tro med kammerater, som ikke kommer i kirken.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hassan Mammadov, 23 år.

– Jeg kan godt li’ kristne fester, som ikke bygger på fristelser, som f.eks. Grøn Koncert. Det fede ved Glow er, at det er en alkoholfri festival. Her kan man have det sjovt med vennerne og møde nye bands. Det bedste i år var Himmelblå, det er lige min musikstil med alternativ rock.
– Tabita