2500 teens på konfirmazion.dk

Siden Berthel Haarder og biskop Steen Skovsgaard klippede snoren over til konfirmazion.dks hjemmeside den 14. august, har 2500 konfirmander allerede tilmeldt sig.Konfirmazion.dk er folkekirkens nye konfirmandlokale på Internettet, hvor konfirmanderne bl.a. kommunikerer med præsterne over mobiltelefonen. Alle konfirmandhold får deres eget ”lokale” på nettet, som kun de har adgang til. Her kan præsten på enkel vis kommunikere med konfirmanderne, lægge opgaver ud, vise billeder og give praktiske beskeder med eksempelvis vigtige datoer.
Siden den 14. august har både teenagere samt mange præster og konfirmandundervisere vist stor interesse for konfirmazion.dk. Med allerede 2500 konfirmand-tilmeldinger møder kirken de unge i øjenhøjde via de kommunikationsformer, de bruger. Konfirmazion.dk er derfor præstens værktøj til at få kommunikationen til lykkes.
Tabita