Bornholmsk Missionskirke 100 år

Den sidste weekend i oktober runder Missionskirken i Rønne et skarpt hjørne.Missionskirken i Rønne på Bornholm fejrer i dagene fra den 25.-29. oktober 100-års jubilæum med masser af festligheder for folk i alle aldre.

Præst i Missionskirken i Rønne, Flemming Frandsen.

Og de forskellige tilbud i forbindelse med jubilæet er ikke kun rettet mod kirkens egne medlemmer, fortæller kirkens præst Flemming Frandsen.
– Det er i højere grad en mulighed for mennesker, der normalt ikke kommer i kirken, hvor de kan se og opleve, hvad en frikirke også kan være.
Vi vil gerne benytte lejligheden til at vise dem vores kirke og de ting, der foregår her til hverdag, så vi håber folk kommer ind og hilser på os i løbet af denne weekend, siger Flemming Frandsen.

Vil se fremad

Ofte kan et jubilæum hurtigt komme til at handle om fortiden, men Missionskirken i Rønne vil hellere se fremad, fortæller Flemming Frandsen:
– Fremtiden er fyldt med muligheder for at blive en endnu bedre menighed med endnu mere klarhed i det budskab, som vi ønsker at give verden omkring os. Vi har jo trods alt verdens bedste budskab, som vi gerne vil dele med andre, siger han og tilføjer:
– Vi vil også kunne fremvise nyrenoverede lokaliteter, som vi har brugt det sidste halve år på at istandsætte, så kirken fremstår som helt ny.
Festlighederne i forbindelse med jubilæet kommer til at bestå af et varieret program fra torsdag den 25. til søndag den 28. oktober. Torsdag er der koncert med den svenske sanger/musiker Ulf Christiansson, kendt forsanger i bandet Jerusalem. Han skal synge en del af de gamle sange, der har kendetegnet de sidste 100 års kirkeliv. Fredag står i ungdommens og teenagernes tegn, når GX PROMO TEAM fra Impact World Tour optræder med skating, BMX, dansere, DJ’s og b-boys. Lørdag er det børnenes tur. Kids Fun Day er titlen på et par hektiske timer, hvor børn kan opleve mange forskellige tilbud i kirkens lokaler lige fra ansigtsmaling, over bowling til karaoke.
Lørdag aften er afsat til festaften med spisning og underholdning i menighedsregi. Søndag slutter festlighederne med en jubilæumsgudstjeneste kl. 11. Her prædiker missionsforstander for Det Danske Missionsforbund, Peter Götz.
Schwartz