Ny generalsekretær for Bibellæser-Ringen

Cand.theol. Roar Steffensen blev i september ansat som ny generalsekretær for Bibellæser-Ringen i Danmark.

Ny generalsekretær for Bibellæser-Ringen i Danmark, Roar Steffensen.

Han erstatter tidligere generalsekretær Erik Baun, som efter 14 år i Bibellæser-Ringen nu er ansat som generalsekretær i Brødremenighedens Danske Mission i Christiansfeld.
Roar Steffensen er 34 år og uddannet som cand.theol. på Aarhus Universitet og Menighedsfakultetet (2002). Han har de seneste 5 år været missionær i Peru udsendt af Luthersk Missionsforening. Opgaven i Peru har bestået i tjeneste som præst i den evangelisk lutherske kirke, underviser på kirkens bibelskole samt administrative opgaver og udarbejdelse af undervisningsmaterialer. På nuværende tidspunkt er Roar Steffensen indskrevet som fjernstudent ved Aalborg Universitetscenter, hvor han studerer informationsteknologi med særlig fokus på formidling af livssynsemner. Derudover er han gift med Merete, og de har tre drenge i alderen 3 – 9 år. Familien er bosat i Gårslev ved Børkop.
Schwartz