Amagerbro Frikirke blev årets sogneside

Amagerbro Frikirke løb med titlen som Danmarks bedste sogneside, da Kristeligt Dagblad i forrige uge kårede Danmarks bedste kirkelige hjemmesider.Om hjemmesiden sagde dommerne blandt andet: Amagerbro Frikirke har en person, der ved lidt om internet. Der er lagt video på YouTube. Det er gratis, og det virker. Der er tjek på prioritering. ”Få nyheder på mail & SMS” ligger på forsiden, hvor det hører hjemme, og man er derfor ikke afhængig af, at folk tilfældigt klikker forbi.
Der var dog også kritik til hjemmesiden – især layoutet måtte holde for. Det blev kaldt ”dunkelt”, og dommerne ironiserede lidt over, om man mon var løbet tør for farve, da hjemmesiden skulle designes.
Hjemmesiderne i konkurrencen blev i øvrigt bedømt på følgende parametre: Brugervenlighed, Navigation, Æstetik, Kreativitet, Opdatering, Indhold, Relevante fakta.
Domino