Kristne gav forbøn på helsemesse

350 personer fik forbøn på helsemessen i
København i forrige weekend.Helsemessen ”Mystikkens Univers” tiltrak i år 8000 åndeligt søgende personer, der kom for at gå på opdagelse mellem de mange tilbud fra alternative behandlere.

Ole Skjerbæk Madsen er leder af foreningen ”I mesterens lys”, der arbejder for at bygge bro mellem kristendommen og de mange åndeligt søgende.

Mange kom også forbi den fælleskirkelige stand, hvor Areopagos, I mesterens lys, Viborg pilgrimscenter, Bibelselskabet og Forlaget Boedal stod parate med tilbud om information, samtale og forbøn.
I mesterens lys oplevede igen i år en god respons på tilbuddet om forbøn, fortæller Ole Skjerbæk Madsen:
– Vi fik lov at bede for 350 personer, hvor de 50 var andre udstillere. Der blev også brugt tid på dybtgående samtaler af sjælesorgskarakter, som omkring 45 personer oplevede et behov for. Som noget særligt for i år oplevede vi også, at en endnu større del var blevet henvist til os fra andre stande på messen.
Hvad skyldes det?
– Vi har jo været tilstede på messen igennem mange år nu, og dermed lærer de andre udstillere os jo bedre og bedre at kende. Når de i dag sidder over for en person, der har problemer med sit gudsforhold, så anbefaler de personen at opsøge vores stand. Den åbenhed oplever vi i stigende grad fra de andre behandlere, siger Ole Skjerbæk Madsen.
Også i andre europæiske lande har man nu gode erfaringer med at være tilstede på de alternatives messer. Det sker i Schweiz, Holland, Tyskland og England, fortæller Ole Skjerbæk Madsen.