Musical om kong David på Grejsdalens Efterskole

Grejsdalens Efterskole har igen i år lavet egen musicalproduktion. Denne gang om Bibelens kong David.Eleverne på Grejsdalens Efterskole begyndte allerede med at arbejde på musicalen i starten af året, men fra midten af november er de klar til at springe ud i opførelsen foran publikum.
Musicalen har fået titlen ”David – Den elskede” og tager udgangspunkt i den bibelske fortælling om kong David. En spændende historie, som fortæller om alt fra store sejre til store nederlag, både som konge og som menneske. Musicalen tager fat om Guds ledelse, magtsyge, venskab, misundelse og svære valg.
På scene vil være knap 40 skuespillere, et husorkester, lyd og lys, flotte kostumer og kulisser. Musicalforestillingen opføres i hallen på Grejsdalens Efterskole lørdag den 17. november kl. 19.30 og i Grejsdalshallen mandag den 19. november kl. 10.
Schwartz