Ny direktør for Hotel Hebron i København

Best Western Hotel Hebron i København har ansat Peter Bech som ny direktør.

Peter Bech

Peter Bech har de sidste 12 år været ansat som direktør på Folkeferie.dk – Kursus og Feriecenter i Gilleje, med ansvar for forskellige destinationer. Peter Bechs første vagt på et hotel var for 30 år siden, på netop Hotel Hebron, hvor han nu er ansat som direktør.
– Vi er overbeviste om, at vi i Peter Bech har fundet den person, som fuldt ud matcher vore ønsker. Han vil kunne bibringe hotellet en sund, fremadrettet og solid ledelse. Derudover vil han kunne sikre service, kvalitet samt komfort overfor vore mange internationale kunder og samarbejdspartnere i årene fremover, siger virksomhedschef Thorkild Højvig. Han har i de sidste måneder fungeret som midlertidig direktør for hotellet.
Schwartz