To nye medlemmer i Luthersk Missions landsstyrelse

Christian Backer Mogensen og Karl Haahr er blevet valgt ind i Luthersk Missions landsstyrelse. Det skete ved et delegeretmøde den 26.-27. oktober.
Christian Backer Mogensen, Rødekro, er 46 år, overlæge på Kolding Sygehus og ph.d. Han er gift med Inga, og parret har tre voksne børn. Christian Backer Mogensen har været prædikant i LM siden 1990, var lægemissionær på Lugala Hospital i Tanzania 1991-1997 udsendt af LM og var formand for LM’s Missionsskole 1997-2005.

Karl Haahr, Ølgod, er 45 år og landmand. Han er gift med Henriette, og parret har fire børn. Karl Haahr er medlem af bestyrelsen for Løgumkloster Efterskole og med i byrådet i Varde Kommune. Han har været engageret i LM’s arbejde på forskellig måde gennem mange år.
LM’s Landsstyrelse består af syv medlemmer. De to nye Landsstyrelses-medlemmer afløser efterskoleforstander Ivan Jakobsen og salgskonsulent Jens Mouridsen.
Schwartz