Stjernestunder i Gellerup Kirke

Tværkulturelt Center har uddelt aktivitetsprisen ”Stjernestunder” til et af Danmarks ældste tværkulturelle kirkelige initiativer – International Aften i Gellerup Kirke.Prisen gives til en kirke, der har ydet en væsentlig indsats over tid for at bryde nydanskeres isolation og fremme trivsel i lokalsamfundet med udgangspunkt i kristne værdier. Med ”International Aften” har Gellerup Kirke skabt et koncept, hvor mange af sognets nydanskere har lært danskere i lokalområdet at kende i en positiv atmosfære.
Mariam Khachiq, frivillig ved Gellerup Kirke, og Anne Lindberg fra menighedsrådet modtog den nyindstiftede pris på Tværkulturelt Centers efterårskonference ”Venskab på tværs” i København. Prisen bestod af en stjernekurv og 400 postkort med reklame for ”International aften”.
Tabita