Dansk hjælp er nået frem

BANGLADESH – Folkekirkens Nødhjælp melder, at knap 2000 familier, som blev ramt af cyklonen Sidr, nu har modtaget nødhjælpspakker.Dansk nødhjælp i form af ris, olie, tæpper og meget mere er blevet uddelt til familier, der har mistet alt under cyklonen Sidr, som ramte Bangladesh i november måned. Det oplyser Folkekirkens Nødhjælp i sit nyhedsbrev.
Organisationen har i alt givet 350.000 kroner til nødhjælpsarbejdet, som er en del af Kirkernes Internationale nødhjælpsindsats. Lokale samarbejdspartnere har uddelt nødhjælpspakker til knap 2000 familier i slutningen af november, og de sidste pakker blev uddelt den 3. december.
Over 8,5 millioner mennesker er blevet ramt af cyklonens hærgen. Over 500.000 huse er blevet totalt ødelagt – knap en million huse er blevet skadet. 800.000 hektarer marker med afgrøder er blevet oversvømmet og ødelagt, og over en million husdyr er druknet ifølge FN’s nyhedsbureu IRIN News.
-mibo