Kristelig Fagbevægelse går nye veje efter ledige jobs

Alle fagforeningsmedlemmer, der tipper Kristelig Fagbevægelse om en ledig stilling til deres arbejdsløse fagforeningskollegaer, får en gave.

Søren Fibiger Olesen

Sådan lyder en ny idé, som Kristelig Fagbevægelse nu præsenterer for at hjælpe ledige medlemmer i arbejde. Om den ledige stilling er på medlemmernes egen arbejdsplads, deres ægtefælles eller et andet sted, er lige meget. Eneste krav er, at det er i orden med virksomheden, at Kristelig Fagbevægelse formidler jobmuligheden videre.
På den måde håber fagforeningen på at blive endnu bedre jobformidlere:
– Når vi bruger vores medlemmer til at spotte ledige stillinger, er vi helt derude, hvor de ledige job opstår. Det tror vi kan gøre os endnu bedre som jobformidlere, fordi vejen mellem de ledige og et relevant job bliver meget kort, siger Kristelig Fagbevægelses landsformand Søren Fibiger Olesen.
Schwartz