Missionærer fra BDM hjem til Danmark

Tre missionærer fra Brødremenighedens Danske Mission (BDM) i Tanzania vender efter mange år nu tilbage til Danmark.Missionærparret Ingrid og Jørgen Markussen, Mwanza, Tanzania, kommer til Danmark den 15.december 2007, hvor de slår sig ned i Sønderjylland. Parret har i mere end 20 år været udsendt til Tanzania og vender nu hjem for at blive hjemme.
Alle årene har de været engageret i Brødrekirkens arbejde i Tanzania med undervisning, forkyndelse, kirkebyggeri, skoler og børnehjem.

Kirsten Thomsen, der har boet i Sikonge i Tanzania i mere end 37 år, vender også hjem til Danmark den 15. december. Som ung rejste Kirsten Thomsen til Sikonge for BDM for at undervise missionærbørn – og det blev til mere end 37 års ansættelse.
BDM støtter Lusangi Bible College, som er Brødrekirkens bibelskole i Sikonge. Kirsten Thomsen har dels undervist og dels fungeret som skolemor og administrator igennem de fleste af årene. Kirsten Thomsen slår sig ned i Christiansfeld i Sønderjylland.

Hjem – og afsted igen

Knud Elmo Knudsen er missionær i Kipili i Tanzania. Den 15. januar kommer han til Danmark på hjemmeophold.
I 1999 rejste han til Kipili i det vestlig Tanzania, hvor han arbejder for BDM ud fra Brødrekirken i Tanzania. Arbejdet foregår ud fra landsbyen ved Tanganyikasøen, hvor han beskæftiger sig med alt fra undervisning og forkyndelse til sygepleje, opsøgende omsorgsarbejde og forskellige praktiske opgaver. Den 1. april 2008 tager han igen afsted til Tanzania.
Schwartz