Vil vinde julen tilbage

VERDEN – En ny kristen bevægelse kaldet ’Advents-Konspirationen’ har sat sig et mål. Man vil bringe julen tilbage til det, den var.Over 1.000 kirker i 17 lande har gjort det. De er gået med i et internet-projekt, som skal være med til at hjælpe os med at give gaver, som styrker relationer.
– Vi kalder det ’Advents-Konspirationen’, fordi Jesu’ fødsel, hans komme eller ’advent’, skete i det skjulte, siger initiativtageren Rick McKinley, der er præst i Imago Dei Community Church i Portland, Oregon. Han opfordrer os kristne til at give os selv til hinanden, lige som Jesus blev givet til os, og henviser til bevægelsens motto: ”Tilbed mere, brug færre penge, giv mere, og elsk alle.”
– En overfladisk gave fratager både giveren og modtageren muligheden for en ’relations-gave’. Betydningen af gaven – og dermed af julen – kan let gå tabt, siger McKinley til The Christian Post.
-mibo