Kirke vil hjælpe iværksættere

Aalborg MenighedsCenter har startet et netværk, som bl.a. kan hjælpe unge iværksættere med startkapital.- Vi samles for at støtte hinanden – også økonomisk, hvis en ung iværksætter mangler startkapital.

Lars Bisgaard: – Vi vil spore
folk ind på Bibelens principper.

Det siger Lars Bisgaard, en af initiativtagerne til AMC Business Partners – et netværk for forretningsfolk i Aalborg MenighedsCenter.
Men pengestrømmen skal også gerne gå den anden vej:
– Hvis der ikke bliver givet penge til kirken, har vi ikke noget at gøre godt med.
Lars Bisgaard driver selv en kommunikationsvirksomhed med fokus på rådgivning, webdesign og andre grafiske løsninger. Han er samtidig medlem af Aalborg MenighedsCenters lederteam.
AMC Business Partners samler omkring 20 af frikirkens forretningsfolk til bøn, bibellæsning og erfaringsdeling.

Business for Gud

Nu er AMC Business partner gået sammen med kirkens øvrige afdelinger for at invitere til en konference om ”Business til Guds ære” d. 8.-10. februar:
– Det er ikke kun for administrerende direktører, men også for alle, som har brug for hjælp til at styre deres eget lille firma eller holde husholdningsbudgettet, bedyrer Lars Bisgaard.
Som inspirator har man inviteret Ola-Vincent Odulele fra London. Ola-Vincent Odulele har mange års erfaring som forretningsmand indenfor bl.a. investering, olieindustri og ejendomshandel.
– Han har opnået stor succes ved at sætte Guds rige først, lyder indbydelsen.
Lars Bisgaard supplerer:
– Vi vil spore folk ind på Guds principper i Bibelen og lære dem at tillempe dem.
Aalborg MenighedsCenter er som frikirke afhængig af det, der kommer ind som frivillige gaver i kollekten hver søndag.