Chosen Girls

Albummet Chosen Girls udkom i 2006 med tre fiktive tegnefilmsfigurer, pigerne Trinity, Melody og Harmony. Sang og musik på pladen er derfor computer-programmeret.Musikken er en blanding af pigerock og pop, med Trinity som ”forsanger og elguitarist”, Melody som ”sanger og trommeslager” og Harmony som ”band manager på bas”
Lyrikken på albummet er skrevet af Amy Powers, Michéle Vice-Maslin og Dorian Cheah og tager udgangspunkt i Johannes evangeliet 15,16:
”Det er ikke jer, der har udvalgt mig, men mig, der har udvalgt jer og sat jer til at gå ud og bære frugt og blive ved med at bære frugt, så Faderen kan give jer hvad som helst, I beder om i mit navn.”
Albummet tager teenagepigers dilemma op om at blive den pige, Gud har kaldet dem til at være versus kampen i hverdagen, som trækker den anden vej. Sangene afspejler både den kristne pige, som er stærk, og hende, som er svagere, men ikke for stolt til at bede Gud om hjælp.
Essensen er, at Gud har udvalgt os, og vi skal bære frugt, at det til tider kan være svært, men Gud vil hjælpe os til at vokse med ham og blive den person, han har udvalgt os til at være.

Chosen Girls har egen hjemmeside og netværk online for teenagere, hvor de blandt andet danner en bønnekæde for sangerinden ”Britney Spears”.
Derudover optræder Trinity, Melody og Harmony som hovedpersoner i deres egen serie af bøger, chat og ”Chosen Girls”-produkter i USA.
Albummet Chosen Girls har et positivt kristent budskab, hvor både musik og koncept vil have interesse for piger i 10-16 årsalderen.
Tabita