FRÄLST – Christina Imsen

Christina Imsen er en kendt svensk sangerinde. Albummet Frälst er hendes sjette cd på markedet.Christina er gift med Per-Arne Imsen, som er leder for kirken ”Forsamlingen Agape” i Göteborg. Hun har sunget flere gange i svensk tv og spilles regelmæssig i radioen. Hun sælger også sin musik på forskellige markedspladser om sommeren i Sverige.
På denne plade har Christina nogle gæstesolister med, Emelie Junsten, Frederik Simu, Daniela og Simon Imsen. Selv synger Christina med på de fleste sange.
Cd’en indeholder flere kendte svenske og engelske sange, bl.a. to af Lina Sandell-Bergs sange og sangen ”Alter Call” af Keith Green, som bliver sunget af Fredrik Simu i bedste Keith Green-stil.
Med albummet Frälst sætter Christina lytterne på valg. Vi har muligheden for at vælge Jesus, lade ham tage vore synder og blive frelst eller at vælge ham fra og gå fortabt. Nogle finder først ud af sandheden, når det er for sent. Men så længe der er liv, er der håb.
Christina synger også duet med sine to børn, Daniela og Simon, på Lina Sandell Bergs kendte sang ”Jag älskar dej Jesus”.

Et udmærket album med en dybdegående lyrik. Musikgenren henvender sig nok mest til den mere modne lyttergruppe. Men derfor kan teenagere og unge godt give cd’en en chance, da der både er unge solister, engelske sange og et inspirerende budskab.
Tabita