KFUM & K holder Teen EvenT…

En festival for unge fra 13 til 19 år.TeenEvenT er et ungdomsarrangement, som KFUM og KFUK holder for teenagere. I år bliver det på Lunderskov Efterskole.Festivalen TeenEvenT løber af stablen den 28.-30. marts. Aktiviteterne rummer koncerter, sang, klubaktiviteter, sport, prisudelinger med mere.
Det er et stof- og alkoholfrit miljø med kristne værdier og rammer.

Y-movie konkurrence

KFUM og KFUK holder en ”Y-movie Awards”-prisuddeling med rød løber.
For at deltage i konkurrencen skulle man optage en fem minutters film og sende den til KFUM og KFUK’s hovedkontor inden 25. februar.
Alle film bliver set til ”Y-movie Awards”, og bagefter bliver filmene nominerede i forskellige kategorier. Man kan vinde en ”Olfert” for den bedste skuespiller eller sjoveste idé. Hovedpræmien går imidlertid til den bedste film.

Ten Sing Show

Til Ten Sing bliver der mulighed for at gå på scenen og fyre et show, en musical eller koncert af foran hundredevis af teenagere. Alle grupper, efterskoler og andre unge med lyst til musik, dans og drama kan tilmelde sig inden 9. marts.
Tabita