KIRK FRANKLIN – THE FIGHT OF MY LIFE

Kirk Franklins nyeste album ”The Fight of My Life” er hans niende cd på markedet.Siden sin debut i 1993 med albummet “Kirk Franklin & the Family” har Kirk været en af de mest populære sangere inden for moderne gospelmusik.
Selv om Kirk relativt hurtigt nåede til tops, var det ikke en nem vej for artisten. Han blev forladt af sin mor som barn og har aldrig kendt sin far. Han voksede op hos sin tante, der var baptist. Allerede som fireårig begyndte han at gå til klavertimer, og som 11-årig ledte han ” Mt. Rose Baptist Church” voksenkor.
Efter et ungdomsoprør som teenager vendte Kirk tilbage til kirken og begyndte at skrive sange, gå i studiet og dirigere kor.
I dag er Kirk gift, er far til to børn og har solgt over 10 millioner cd’er.
Albummet ”The Fight of My Life” lyder som moderne R&B, klassisk soul, pop, hiphop, og moderne gospel i bedste Kirk Franklin stil.
Pladen er nok hans hidtil bedste cd, med et flot flow, masser af dybder, variation og tankevækkende tekster.
Hvis man i forvejen er en Kirk Franklin fan, er albummet et ”must” til samlingen. Men cd’en er også en god investering for dem, som er vant til de klassiske pop/rock plader. Det er godt at lytte til en variation af musik, i stedet for at køre fast i et musikspor.
Albummet ”The fight of My Life” anbefales varmt, ikke kun af Udfordringen, men også af internationale anmeldere.
Tabita