BYRON CAGE – Live at the Apollo

Dvd’en Live at the Apollo: The Proclamation er Byron Cage’s tredje udgivelse efter hans dage med Purpose. Dvd’en er optaget i den store populære koncerthal Apollo og er et brag af lovsang og gospel.Nogle anmeldere har været ret negative over for Byron Cage’s Live at the Apollo: The Proclamation, så jeg var lidt forbeholden, da jeg satte dvd’en i maskinen. Men jeg må sige, at jeg fik et helt andet indtryk af Live at the Apollo: The Proclamation. Fantastisk lovsang, flotte optagelser og vigtigst af alt, totalt salvet musik og sang. Det er en dvd, som er værd at se og nyde. Er man ikke til dvd live-lovsang, kan man prøve cd-optagelsen fra Live at the Apollo: The Proclamation.
Jeg kan kun sige: tag og oplev Byron Cage til en energisprængt og passionsfuld aften med praise og worship på dvd’en! Rigtig fedt at se live-billeder derfra, man får en større oplevelse, da man ser mennesker hengivet i tilbedelse.
Tabita