Pianist med fire fingre…

Hee Ah Lee fra Korea blev født med to fingre på hver hånd. Hun har ingen underben eller fødder. Familien ville bortadoptere hende, men Sun beholdte sin datter.Et fysisk handicap betyder ikke nødvendigvis, at et barn ingen fremtid har. For Hee Ah Lee blev handicappet vendt til Guds ære. Før hun begyndte i skole, kæmpede Sun et halvt år for at få en musikskole til at optage hende til klaverundervisning. Det lykkedes, og trods de svære odds blev Hee Ah Lee dygtigere og dygtigere. Selv om fingrene på hendes venstre hånd ingen led har, flyder begge hænder hen over klaveret, og knæene, der fungerer som den én meter høje Hee Ah Lees fødder, pumper på klaverets specialdesignede pedaler.
– Jeg har oplevet mange svære ting og har måttet kæmpe hårdt for at komme igennem med nogle af mine tydelige handicap. Det er en daglig kamp. Men jeg er glad for at være priviligeret med muligheden for at bruge de talenter, Gud har givet mig, og dele dem med jer, siger Hee Ah Lee.
Da hun gik i børnehave, fik hun førsteprisen til en børnekoncert. Som syv-årig vandt hun Korea’s 19. ”Nationale Handicap Conquest konkurrence” og fik prisen overrakt af Sydkoreas præsident.
I dag er Hee Ah Lee 22 år, har vundet utallige priser og rejser rundt og giver koncerter. Indtil videre har hun spillet til over 200 koncerter. Hun spiller stykker af komponister som: Wolfgang Amadeus Mozart, Giovanni Battista Martini og Frederic Francois Chopin. Hendes første album “Hee-ah, a Pianist with Four Fingers” udkommer i juni måned, hvor hun bl.a. synger ”Amazing Grace”.
– Lad være med at sammenligne dig med andre. Gør dit bedste for at blive den, du ønsker at være. Mit livsmål er at dele min erfaring med andre, især dem, som kæmper en svær kamp i deres liv. Jeg håber at kunne give jer det, som jeg fik af Gud, siger Hee Ah Lee.
Med Gud er alting muligt. Se hvad han har gjort for Hee Ah Lee. Han kan gøre det samme for dig…