Kristne kæmper for barnets tarv

De Radikale kræver, at homoseksuelle skal kunne adoptere. Tove Videbæk fra Kristendemokraterne stritter imod.Bøsser og lesbiske får måske snart lov til at adoptere børn.

De Radikale fører en ligestillingskampagne for homoseksuelle, mener Tove Videbæk.

I hvert fald hvis det står til Det Radikale Venstre, der i øjeblikket er i offensiven med at ligestille homoseksuelle med heteroseksuelle i ægteskabslovgivningen.
De Radikales familieordfører Simon Ammitzbøll har i flere medier udtalt, at han i nær fremtid vil fremsætte forslag om homoseksuelles ret til at adoptere børn. Indtil nu har der ikke været flertal for forslaget i Folketinget, men det mener Simon Emil Ammitzbøll imidlertid, at der er nu.
Medlem af Region Midtjyllands regionsråd for Kristendemokraterne, Tove Videbæk, protesterer:
– Jeg har sammen med en række andre MF’ere flere gange sagt nej til tidligere forslag om denne sag i Folketinget. Baggrunden for det er, at vi først og fremmest ser på barnets tarv, og først derefter på voksnes ”ret” og ligestilling!
Sagen er tydeligvis led i en rettigheds- og ligestillingskampagne for homoseksuelle, mener hun.

Protest fra 9000 kristne

Det understreges bl.a. af, at De radikale ligeledes har fremsat et lovforslag om, at to mænd eller to kvinder skal ligestilles med en mand og en kvinde i forhold til ægteskab. Formålet med De Radikales lovforslag er ”at stoppe den forskelsbehandling, der finder sted, ved at indføre ens ægteskabslovgivning uanset seksualitet,” som der står i bemærkningerne til lovforslaget.
Flere kristne protesterer mod dette. Den kristne tænketank CeKEM – Center for Kristen Etik og Moral – har på små tre uger indsamlet knap 9000 underskrifter for bevarelse af den nuværende ægteskabslovgivning.
/sl

Læs mere her