Oslo Gospel Choir – This is the day

Oslo Gospel Choir opstod i 1988 og har haft succes siden. Fire af deres albums har vundet en guldplade, og et af deres albums vandt en dobbelt platina. I alt har koret solgt over 1.000.000 cd’er.– Det, som binder os sammen, er vores længsel efter at prædike evangeliet gennem gospelmusik, siger gruppen.

Deres nyeste album fra 2007 hedder ”This is the day” og er en live-indspilning fra Stravinsky Concert Hall i den schweiziske kunstnerby Montreux. Albummet er den anden optagelse. Koncerten i Montreux findes desuden også på DVD, og sangene kan købes som en sangbog.
Albummet ”This is the day” indeholder mange gode gospel- og lovsange i den festlige og stærke stil, som Oslo Gospel Choir er kendt for.
Alle sangene er på engelsk og fint varierede. Flot indspillet med lækker lyd og dygtige sangere og musikere. Men det kommer ikke bag på én, når det er Oslo Gospel Choir.
Man kan tydeligt høre, at koret synger med hjertet og mener hvert et ord.
Bl.a. synger de den kendte gospel-swinger ”Oh Happy Day”. Albummet er en blanding af ægte gospel-rytmer og sange, som nærmere går under kategorien ”praise & worship.”
Albummet ”This is the day” kan høres og nydes af ung som gammel. Det er en musikoplevelse værd, og det kan tåle at høres igen og igen.
Tabita