Compassionart: Nyt album skal støtte fattige…

Kristne top-sangere er nu i gang med at indspille sange i London.I december bragte Udfordingen en foromtale af Compassionarts sangskriveruge i Skotland. Nu er sangerne i gang med at indspille cd’en.Det er Martin Smith fra bandet Delirious? som står bag arrangementet. Han inviterede de største kristne artister til at mødes og lade Helligånden inspirere dem til et nyt album. Overskuddet af salget skal bruges til at støtte fattige.

Indspilning i London

Det er store navne som Paul Baloche, Stu G, Israel Houghton, Graham Kendrick, Matt Redman, Martin Smith, Michael W. Smith og Chris Tomlin, der den 18. februar gik i Abbey Road Studios i London for at indspille sangene til det nye album, som udkommer til efteråret 2008.

Sange på Wow Hits 1

Michael W. Smith har kaldt sangskriverugen i Skotland for ”En af de mest betydningsfulde uger i mit liv”. Og 2008-GRAMMY-vinder Israel Houghton har allerede indspillet sangen ”So Great”, som bliver udgivet før tid til april på den nye cd ”WOW Hits 1”.

Resultat: 22 nye sange

Steven Curtis Chapman, Tim Hughes, Andy Park og Darlene Zschech deltog også i sangskriverugen i Skotland i januar. Det lykkedes de kristne top-artister, med hvert sit talent og Guds hjælp, at skrive 22 nye sange til nødhjælpsalbummet.
Alle sangskriverne, udgiverne, managerne, copyrightinstitutterne og de involverede agenter har frasagt sig deres rettigheder, for at deres indsatser kan doneres til Compassionarts nødhjælpsprojekt.
Alle de penge, som bliver rejst på baggrund af solgte cd’er, kommer til at gå ubeskåret til nødhjælpsprojekter globalt.
Tabita