delirious? – KINGDOM OF COMFORT

Kingdom of Comfort er delirious?’s nyeste release og udkommer på musikmarkedet den 14. april. Det er – som tidligere omtalt – sidste gang, trommeslageren Stew Smith er med på en udgivelse fra bandet.Albummet er delirious?’s ottende studieudgivelse med 12 numre. Cd’en er indspillet i England i efteråret 2007. Martin Smith siger, at det er resultatet af to års udfordrende oplevelser med tankevækkende rejser i forskellige verdensdele.
Men denne udgivelse indeholder mere end blot et professionelt stykke arbejde, det er en reflektion over kontrasten mellem den materialiserede vestlige verden og den tredje verden. Det er nok et af bandets mest dristige albums, med en dybdegående lyrik, som går lige ind i hjertet.
Cd’en er ikke en form for bandets selvterapi, det er en øjenåbner, der løfter sløret for delirious?’s passion for at række ud til mennesker i alle samfundslag. De 12 numre rummer også en dybde af tilbedelse, som delirious? er kendt for.
Kingdom of Comfort er et spændende album. Jeg synes ikke, cd’en skal sættes på som baggrundsmusik i første omgang, den fortjener lytterens opmærksomhed.
Musikstilen er den velkendte delirious-rock, som de fleste kender den. En rigtig fin udgivelse.
Tabita