Egon Falk fylder 60

Egon Falk holder storstilede kampagner i storbyer og afsidesliggende områder i Tanzania. På lørdag fejres hans 60-års dag i Rønne.I den anledning holdes en stor gallafest i Pinsekirken i Rønne lørdag aften d. 12.4.
Egon rejste første gang som missionær til Tanzania sammen med sin kone Hanne i 1974. De startede som almindelig fastboende missionærer i byen Singida, men arbejdet udviklede sig hurtigt til skolemission og kampagner. I dag holder de 15 kampagner om året i hele Tanzania og samler helt op til 70.000 mennesker.
Kampagnerne afvikles i samarbejde med flest mulige kirker. Under kampagnerne holdes seminarer om formiddagen. Mange kan bagefter vidne om, at de blev helbredt og befriet fra okkulte magter.
New Life Outreach startede bibelskole i 2001. Skolen udbyder hele 45 kurser om året. Hanne og Egon Falk har også startet børnehave og skole for børn over 3 år samt et projekt for forældreløse piger.
/sl