Min bedste ven Helligånden…

Meik og jeg har oplevet, hvordan Helligånden gang på gang har beskyttet os og vejledt os i hverdagen til at træffe de rigtige valg og være på det rette sted, på det rette tidspunkt.Helligånden taler på mange måder, nogle gange som en stille stemme i det indre, andre gange med en kraftig røst, som kan høres med det fysiske øre.
Helligånden er vores bedste ven, han er trofast og har aldrig svigtet. Jeg kunne godt tænke mig at fortælle, hvordan han har hjulpet os i hverdagen:

Vi har oplevet hans værnende hånd utallige gange i trafikken. Vi er blevet overset af lastbiler, blevet presset ud i nødspor og er undsluppet store ulykker, fordi vi fik tilskyndelse til at holde ind eller blev forhindret i at køre.

Vi har været på vej i grøften i glat føre, og han har stoppet bilen på mirakuløs vis.

Vi har oplevet, at engle er kommet i menneskelig skikkelser og har hjulpet os, hvorpå de er forsvundet i den blå luft, før vi kunne nå at vende os om.

Vi har prøvet ikke at have penge til mad, hvorpå Helligånden har sendt mennesker, som har fyldt vores fryser op.

Både min mand og jeg har været tæt på døden, min mand har faktisk været erklæret død på sygehuset, men Helligånden kaldte ham tilbage til livet.

Jeg har oplevet ikke at have købt nok mad ind til vores gæster, men kunne blive ved med at øse op fra gryden.

Jeg kunne nævne flere eksempler, for der går ikke én dag, hvor vi ikke oplever mirakler ske. Jesus giver daglig inspiration og glæde. De mirakler, vi kan læse om i Bibelen, er ikke forbeholdt fortiden, prædikanter eller helbredelsesmøder. De er tilgængelige for den enkelte person, og mirakler kan blive en del af alle menneskers liv, hvis vi vil tage Jesus i hånden.
Vi har set, at det er muligt at opleve ham på en overnaturlig måde i hverdagen – og det vil vi ikke bytte for noget som helst. Det er så fantastisk og trosstyrkende!


Artiklen fortsætter efter annoncen: