WOW GOSPEL- 2008

Så er den på markedet, den nye WOW Gospel 2008 dobbelt-cd, med sange fra 30 top-gospelartister. En udsøgt tilføjelse til gospel fans cd-samlinger.Det er store ikoner som Kirk Franklin, Yolanda Adams, Mary Mary, Smokie Norful, Nicole C. Mullen og ikke mindst Israel and New Breed, som medvirker på årets gospel-album.
WOW Gospel 2008 har formået at samle en bred vifte af kendte og mindre kendte gospelsangere og har forenet masser af skøn gospel og praise på to komplette cd’er. Det er en udsøgt gospeloplevelse med et væld af dygtige og overgivede sangere, som bruger de talenter, Gud har givet dem, til at formidle gospel, tilbedelse og pris til Gud.
Alle sangene er ikke nye, men WOW-fans køber som regel ikke cd’erne for at høre de nyeste releases, men for at få en gennemført samling af klassikere eller favoritsange. WOW har flere millionere købere og kan derfor tillade sig at have sange med, som er to-tre år gamle, og stadig være aktuelle på musikmardet.
Som sagt er WOW Gospel 2008 en rigtig god samling af forskellig gospelmusik, som kan høres til enhver tid af alle aldersgrupper.
Jeg synes også, at cd’en er ideel at sætte i anlægget, hvis man har lyst til at prise Gud i stuen, alene eller flere sammen. Hvis man vil vide mere om de enkelte kunstnere, kan man skimme hæftet i coveret igennem, hvor der er en lille præsentation af hver artist.
Tabita