Musiker med format

Noel Richards synger i Holbæk og København
Noel Richards leder lovsangen i Holbæk frikirke i forbindelse med et seminar om lovsang lørdag d. 5. april. Dagen efter spiller han i København, i den apostolske Københavns Frikirke om formiddagen og i Frikirken på Havnen om eftermiddagen.Noel Richards har udgivet 15 cd’er og spillet i 33 lande i sin 30-årige karriere som lovsangsleder og musiker.
Han er mest kendt for at samle tusinder til store lovsangstræf. I 2006 samledes 25.000 mennesker fra hele verden på det olympiske stadion i Berlin til lovsangs-arrangementet ”Calling all Nations”, som blev ledet af Richards, og i 2000 spillede han med sit band foran 66.000 mennesker på Millenium Stadion i Wales.

Gerne små
forsamlinger

– Nu kunne man tro, at han ikke vil være sammen med små forsamlinger, men Noel vil meget gerne dele sine livserfaringer med alle mennesker, skriver Holbæk Frikirke i sin pressemeddelelse.
Og Frikirken på Havnen skriver begejstret:
– Det er et stort ønske, der overraskende går i opfyldelse.
I Holbæk afholdes seminaret om dagen og koncerten om aftenen.
Kim Schou