Præster foretrækker NIV-Bibel

USA – En undersøgelse blandt præster og ledere i evangelikale kirker i USA viser, at to ud af tre foretrækker den 30 år gamle oversættelse ”New International Version”.

New International Version er amerikanske præsters foretrukne bibeloversættelse.

New International Version er navnet på en af de mange bibeloversættelser, der findes på engelsk. Og den er også den mest foretrukne, viser en ny undersøgelse blandt præster og ledere i den evangelikale paraplyorganisation National Association of Evangelicals.
Over 65 procent af dem, der deltog i undersøgelsen, betegnede NIV-oversættelsen som deres foretrukne bibel. Flere af deltagerne nævnte dog, at de ofte benyttede flere forskellige oversættelser, når de skulle studere i Bibelen, skriver The Christian Post.
Det er i år 30 år siden, NIV-oversættelsen blev udgivet.
-mibo