Stuerene film sælger bedst

En gennemgang af de sidste fem års indtjening i filmbranchen viser, at film med tydelige kristne værdier tjener op til ti gange så meget som film med vold, bandeord og sex.Film med direkte eller indirekte kristne budskaber og værdier indtjente i gennemsnit dobbelt så meget pr. film som de udpræget verdslige gjorde, viser en undersøgelse fra Hollywood.
Med til gruppen af film med direkte eller indirekte kristent budskab regner man f.eks. Narnia, Spiderman 3, Superman Returns, World Trade Center, Ringenes Herre og Et smukt sind.
Danmarks Statistik har for nylig offentliggjort en liste over de mest sete film om religion i de danske biografer fra 1976 til 2008. Listen toppes af Da Vinci Mysteriet, som flere end 600.000 mennesker så i danske biografer. Derefter følger bl.a. Adams Æbler og Bruce den Almægtige.
KP