Hvad tror de under tørklædet?

Det kan man få at vide på Menighedsfakultetets Islamkursus d. 25.-29. august.Religion og islam er for alvor kommet på dagsordenen i Danmark. Dansk Folkeparti vil forbyde muslimske kvinder at bære tørklæde i offentlige stillinger, mens integrationsministeren taler om, at vi er ved at lide af en religionsfobi.
Men hvem ved, hvad islam egentlig står for?
Menighedsfakultetets Islamkursus giver en grundig indføring i islam. Hovedforelæser er en kristen syrer. Chawcat Moucarry (billedet) er selv vokset op i et muslimsk samfund. Moucarry har en doktorgrad i Islamstudier fra Sorbonne Universitet og har arbejdet blandt arabere og muslimske familier i Fran-krig i mange år. I 12 år har han undervist i Islam og i Mellemøststudier på All Nations Christian College nord for London, og nu rejser han over hele verden som underviser og konsulent.
Kurset på Menighedsfakultetet er åbent for alle interesserede og indbefatter et besøg i en moské i Århus samt et besøg af en imam, ligesom også danske islameksperter vil medvirke.
/sl